fbpx

Nieuw! Ontdek Hoe Je Met De 101 Super Gezonde Recepten Je Immuunsysteem & Natuurlijke Weerstand Een Boost Geeft Om Je Beter Te Beschermen Tegen Indringers In Je Lichaam!

Eindelijk! Alle Gezondheidsaspecten Gedekt Met Deze Heerlijke, Eenvoudige & Nieuwe 101 Super Gezonde Recepten Voor Een Sterker Immuunsysteem En Gezonder & Slanker Lichaam! 


Komt het volgende je bekend voor?

 • Heb je ook moeite om de gezonde eet- en leefgewoontes vol te houden?
 • Maak je je zorgen over je immuunsysteem en natuurlijke weerstand tegen indringers in je lichaam?
 • Heb je een opgeblazen gevoel na het nuttigen van een maaltijd?
 • Wil jij een paar kilo's afvallen?
 • Allerlei diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat?
 • Wil je graag binnen paar minuten een super gezonde maaltijd op tafel zetten die goed bij je past en ook nog je immuunsysteem een boost geeft?

Waarom Een Sterk Immuunsysteem De Basis Van Alles Is!

Dat een heel erg groot deel van gezondheid van je immuunsysteem afhangt van wat je eet, dat mag duidelijk zijn.

Velen van ons zijn daarom best bereid een beetje te letten op wat we binnen krijgen, zodat onze gezondheid niet op het spel komt te staan of dat je rondloopt met een verzwakt immuunsysteem.

Er is een ongelooflijke grote hoeveelheid gezondheidsproblemen gerelateerd aan een zwak immuunsysteem of juist een overactief immuunsysteem.

Te weinig fruit of groente eten is niet goed, dat weten de meeste mensen wel. Maar wist je dat het grootste deel van de hedendaagse problemen met hele andere voedingsstoffen te maken heeft?

Zouten, Geraffineerde suikers en transvetten zitten zelfs in producten waarbij dit niet op het etiket staat vermeld.

Een keer lekker uitspatten met ongezonde dingen is geen probleem, zolang we daarna ons lichaam maar weer een tijdje geven wat het nodig heeft.

Maar dit is niet zo gemakkelijk als het lijkt! Vandaag de dag is het, zelfs voor iemand die gezond WIL leven, niet altijd meer even gemakkelijk om dit ook daadwerkelijk te doen.

We denken dat we in de supermarkt een lekkere gezonde maaltijd kopen, maar we hebben heel erg vaak niet in de gaten dat deze maaltijden vaak veel meer slechte stoffen bevatten dan we denken.

"Hierdoor krijgt je immuunsysteem niet de optimale brandstof om effectief te zijn tegen indringers!"

Een enorm groot gedeelte van alle producten in de supermarkt bevatten stoffen zoals conserveermiddel om het langer houdbaar te houden.

Zout om het smaakvoller te maken, en suiker om onze hersenen voor de gek te houden en ons dingen lekker te laten vinden.

En als dit nu heel erg duidelijk vermeld zou staan, dan zou dit nog steeds niet echt een probleem zijn. We zouden deze ongezonde dingen kunnen afwisselen met gezonde, verse maaltijden.

Maar helaas, duidelijkheid over wat er precies wel en niet gezond is in een supermarkt, is ver te zoeken.

Waarschijnlijk ben jij iemand, die het helemaal niet erg zou vinden om iedere dag een klein beetje moeite te doen voor een gezonde maaltijd, waarin geen slechte stoffen aanwezig zijn en waarmee jij je lichaam alles geeft wat het nodig heeft. 

Dan zul je gemerkt hebben dat alleen deze positieve instelling niet meer genoeg is. We moeten tegenwoordig allemaal een soort experts zijn op het gebied van voedsel en waren om wijs te kunnen worden uit de supermarktschappen.

De keuze is dus: Of ieder etiket letter voor letter lezen en opzoeken wat alle ingewikkelde termen op deze etiketten precies betekenen voor de gezondheid.

Of het risico nemen dat je over een aantal jaren met hart en vaatziekten, of een verminderde nierfunctie thuis zit.

Vandaag prestenteer ik een gloednieuwe oplossing voor dit moderne probleem!

Wat als ik je kon vertellen dat jij GEEN seconde aan tijd hoeft te verliezen aan het doorspitten van supermarkt producten op zoek naar de juiste?

Je gezondheid is een breekbaar iets. Een korte periode van ongezond voedsel kan bij ons voor allerlei klachten zorgen. 

Met als gevolg dat je immuunsysteem nooit op volle toeren kan draaien om 24/7 je te beschermen tegen nare indringers.

Dat kan anders! En daar ga ik jou mee helpen

De afgelopen 10 jaar heb ik mij full time bezig gehouden met het begeleiden van mensen bij het opbouwen van een gezonde levensstijl.

In deze periode heb ik ontzettende veel geleerd over het onderwerp ''Gezondheid'' en wat nodig is om een gezond en lang leven te hebben met veel energie en de afwezigheid van kwaaltjes en gezondheidsklachten.

Ik heb zelf in mijn leven gekampt met een aantal gezondheidsproblemen waaronder overgewicht, opgeblazen gevoel, chronische huidklachten (acne rosacea), astma en een zwakke weerstand waardoor ik regelmatig verkouden en grieperig was. 

Het heeft heel erg lang geduurd voordat ik er achter was dat deze problemen te maken hadden met wat ik at (en ik dacht gezond bezig te zijn). Dit kwam omdat ik helemaal niet zo erg ongezond at, tenminste dat dacht ik.

Voordat ik me op voeding ging richten als oorzaak van het probleem, dacht ik dat mijn mindere weerstand en gezondheidsklachten (overgewicht en acne rosacea) gewoon bij mij hoorden. Dat ik gewoon pech had.

Ik weet dat veel mensen ook zo denken..

Wat als ik je zou vertellen dat het allemaal niet zo hoeft te zijn!

Dat je alle chronische klachten en kwaaltjes kunt oplossen op een manier die mij ook erg geholpen heeft en jou ook zeker kan helpen!

Zelfs als je nu al denkt ''gezond'' bezig te zijn is de kans groot dat je specifieke tekorten hebt of aan het ontwikkelen bent. Daarbij worden we structureel misleid door de voedselindustrie waardoor gezond leven praktisch onmogelijk wordt gemaakt!

Veel van onze ''klachten'' en een mindere weerstand wordt  veroorzaakt en versterkt door de volgende factoren:

 • Tekorten aan belangrijke aminozuren, vitamines en mineralen;
 • Ophoping van gifstoffen in je lichaam waardoor er te veel toxine-cellen in de bloedbaan komen en het immuunsysteem overmatig wordt belast;
 • Teveel tegenstrijdige informatie over voeding en gezond leven waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien!

Het gevolg is dat je weerstand dusdanig verslechtert dat er veel sneller nare klachten kunnen ontstaan. Zo kunnen bijvoorbeeld virussen, schimmels, mijten en bacteriën hun slag slaan als het immuunsysteem al te zwaar belast is.

Toen ik zelf tot het inzicht kwam dat mijn eigen klachten werden veroorzaakt door mijn levensstijl kon ik er pas écht wat aan doen.

Het belangrijkste voor mij als voedingsdeskundige is dan ook altijd om mensen te laten inzien dat hun levensstijl en hun voedingspatroon grotendeels verantwoordelijk zijn voor gezondheidsklachten.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan... 

Laten we eerlijk zijn:

Het dieet dat je zou moeten volgen om gemakkelijk af te vallen, goed te kunnen slapen, een mooie huid te hebben, sterk immuunsysteem en meer energie dan je voor mogelijk zou kunnen houden is een dieet samengesteld door moeder natuur – en niet door de voedselindustrie.

Onze lichamen zijn ontworpen om voedingsstoffen te halen uit natuurlijke en verse bronnen! En niet gemaakt voor grote hoeveelheden geraffineerde suikers, transvetten, bewerkte voedingsmiddelen en vlees vol met hormonen waardoor onze gezondheid + weerstand niet optimaal is. 

De reden dat jij nu deze pagina leest geeft aan dat je serieus bent over je gezondheid en een manier zoekt om je weerstand bij de kern te verhogen! Dat je immuunsysteem op volle toeren kan draaien om jou gezond te houden!

Hieronder heb ik een supereenvoudige aanpak waarmee jij voortaan een overheerlijke maaltijd op tafel kunt zetten waar jij van geniet, waar je omgeving van geniet en waar je lichaam + immuunsysteem je dankbaar voor is!

Robert Jan Hendriks - oprichter OptimaleGezondheid - voedingsdeskundige en auteur van de bestseller receptenboek "de 101 Super Gezonde Recepten".

De 101 Super Gezonde Recepten 

GEEFT JE IMMUUNSYSTEEM EEN BOOST!

Het receptenboek is ontwikkeld om je immuunsysteem een boost te geven. 

AFVALLEN ZONDER EEN STRIKT DIEET

Tips en recepten om ook af te komen van overtollig vet. 

GESCHIKT VOOR HET HELE GEZIN

Iedereen kan meegenieten van de methode zonder lastige recepten of de hele dag in de keuken moeten staan.

SNEL, LEKKER & GEZOND!

De meeste recepten bevatten 5 of minder ingrediënten zodat je snel een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten. Plus, de ingrediënten zijn overal makkelijk te krijgen! 

ONBEPERKT TOEGANG

Ook na het jaar behoud je toegang tot de 101 recepten!

Al 10 jaar toonaangevend in het bereiken van optimale gezondheid

Wij delen alleen bewezen en praktijk geteste aanpak om je weerstand te verhogen en een slanker lichaam te krijgen

Dit zijn de 101 Super Gezonde Recepten 

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als je toegang zou krijgen tot 101 Super Gezonde Recepten die niet alleen heel effectief zijn om je immuunsysteem een boost te geven, maar ook nog erg simpel te bereiden zijn en ook nog helpen om af te komen van overtollig (buik)vet.

Dat je direct toegang zou hebben tot deze exclusieve en praktijk geteste recepten met precies de juiste ingrediënten waarmee jij vandaag nog kunt starten om je weerstand te verhogen voor een gezonder en slanker lichaam.  

Dat je je niet druk hoeft te maken over wat nou wel of niet gezond is. Dat je niet uren in de keuken hoeft te staan en met overheerlijke super gezonde recepten exact geeft waar je lichaam behoefte aan heeft!

Zonder een strikt dieet of dat je je hele leven moet omgooien? Start dan met de 101 Super Gezonde Recepten en ontdek hoe overheerlijk de recepten zijn en dat je daarmee ook nog je immuunsysteem een boost kunt geven! 

Veelgestelde vragen:

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Indien je zelfs maar een fractie van de recepten gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen en de beste natuurlijke ingrediënten een gezonder lichaam gaat krijgen (hefboomwerking).

Het is zeker geen strikt dieet of dat je allerlei dingen moet gaan doen. We leggen volledig de focus op wat werkt om je weerstand natuurlijk te verhogen. De meeste mensen die met de recepten aan de slag gaan ervaren op korte termijn gewichtsverlies, meer energie en een sterker immuunsysteem.

Hoe werkt het?

Jij ontvang van ons de oplossing in een stap voor stap handleiding om met de beste recepten + ingrediënten je weerstand te verhogen en een slanker lichaam te krijgen. Dit is een uitgestippeld pad via een aanvullend online programma dat je alleen maar hoeft te volgen.

De 101 Super Gezonde Recepten is daarom dan ook inclusief handige weekmenu's, gezonde desserts, toetjes, ovenschotels, lunch recepten, smoothie recepten en toegang tot toegang tot het Clubmembers 4 weken programma voor een optimale gezondheid (exclusieve bonus).

Waarom 4 weken programma?

Wij willen je niet overspoelen met teveel adviezen, want het belangrijkste is dat je aan de slag gaat en stap voor stap resultaat gaat behalen, zodat je daadwerkelijk een paar kilo (buik)vet kwijt bent geraakt, meer energie hebt en bovenal een sterkere weerstand hebt tegen indringers in je lichaam!

Ik weet niet zeker of dit voor mij werkt, wat moet ik doen?

Misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd of heb je negatieve ervaringen met gezondheidsprogramma's. Maak je geen zorgen, de 101 Super Gezonde Recepten is iets dat je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren.

Dit werkte al voor meer dan 12.000 mensen! Mijn advies: probeer het minimaal een week uit en als je niet tevreden bent krijg je je geld gewoon terug.

Ik kan niet direct beginnen, hoe werkt dat dan?

Nee dat is niet erg. Maar onthoud, er is nooit een perfect moment om te beginnen. Er komt altijd wel iets tussendoor. Het gaat er dan ook niet om dat je perfect hoeft te doen, het gaat erom dat je een poging doet om de recepten + online programma te testen. Dus ik zou zeggen: begin nu, zet door en maak je geen zorgen als het een dag of wat even niet lukt! We zijn er voor je!

Toch is er een belangrijk detail: de speciale introductieprijs van €19,- is voor de eerste 50 deelnemers. Daarna zal ik de prijs verhogen naar 38 euro (50% korting momenteel!!), simpelweg omdat onze begeleiding alleen al via het 4 weken programma vele malen meer waard is. Er zijn op dit moment nog 14 plekken beschikbaar en daarna verhoog ik de prijs naar 38 euro!

En natuurlijk, een 100% Geld-Terug-Garantie…

Ik ben er van overtuigd dat je goede resultaten zult behalen met de 101 Super Gezonde Recepten Programma. Helemaal in combinatie met de extra bonussen.

Ben je niet tevreden om wat voor reden dan ook? Dan geef ik je je geld 100% terug.

Garantie #1: Test onze recepten voor 60 dagen, ga aan de slag met de bonussen, e-mail support en nog veel meer. Als je niet super tevreden bent, dan geef ik je het aankoopbedrag 100% terug.

Garantie #2: Als je niet tevreden bent met de klantenservice of het bestelproces. Dan krijg je dezelfde garantie en geef ik je geld 100% terug.

Ik sta achter de 101 Super Gezonde Recepten en samen met mijn team zijn we toegewijd aan jouw resultaat!

Je zou natuurlijk gewoon het programma nu kunnen kopen en daarna je geld terugvragen. Maar ik vertrouw erop dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat ik je nu geef.

Waarom doe ik dit?

Ik weet dat de "101 Super Gezonde Recepten" werkt! Maar ik begrijp ook heel goed dat je voor je gevoel een risico neemt. Ik wil dat risico graag bij je wegnemen.

Nog even alles op een rijtje…

 • Een leven lang toegang tot de 101 Super Gezonde Recepten + bonussen
 • Speciaal ontwikkelde overheerlijke weekmenu's voor het versterken van je weerstand.
 • Toegang tot het 4 weken Clubmembers programma.
 • 3 gratis bonussen (t.w.v €186,95,-)
 • Checklists met de beste ingrediënten, Superfoods en natuurlijke tips om je immuunsysteem een boost te geven
 • 60 Dagen Geld Terug Garantie
 • En nog veel meer..

Dit is wat andere deelnemers zeggen:


Start direct en voorkom dat je de boot mist door nu niet gebruik te maken van dit tijdelijke aanbod!

Het heeft mij jarenlang onderzoek gekost om tot deze unieke combinatie van overheerlijke en toch super gezonde recepten te komen. 

Je wilt toch niet langer door blijven lopen met teveel lichaamsgewicht zoals overtollig buikvet wat direct nadelig invloed heeft op je weerstand en algehele gezondheid?

En je wilt toch niet steeds een nieuw dieetplan moeten proberen of een strikt crash dieet volgen waarmee je alleen maar eetbuien krijgt en geen grammetje kwijtraakt.

Ik kan je uit de ervaring van het coachen van duizenden mensen vertellen, dat is het laatste wat je wilt!

Je hoeft smaak echt niet op te geven om je lichaam te voorzien van het beste brandstof voor een sterker immuunsysteem en gezonder en slanker lichaam, dat is het doel van de recepten!

Begin vandaag nog met de "101 Super Gezonde Recepten"en zet de eerste stap om je immuunsysteem een boost te geven.

Zelfs als je maar een beetje geïnteresseerd bent in het programma. Dan raad ik je het aan om de "101 Super Gezonde Recepten" tenminste een kans te geven.

Het kan geen kwaad, maar je kan er zoveel mee winnen!

Zie het zo: De investering in je gezondheid is niks vergeleken met de kosten van lastige dieetplannen, voedingsdeskundigen met hoge uurtarieven -  en de voedselindustrie die niks geeft om jouw gezondheid. Om het nog maar niet eens te hebben over hoeveel tijd, energie en vooral frustratie kost! 
OptimaleGezondheid.com 2010 - 2020

© 2020 optimalegezondheid.com, onderdeel van RJMarketing S.à r.l.-S, 50, rue de la Gare - 6440 Echternach – Luxemburg - Tel: 085-0020467 (op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 13:00 uur & 16:00 tot 18:00 uur)

-E-mail: [email protected] - SkypeID: optimale.gezondheid